20.08.2014, 23:00 | Af: Administrator

Poulsen om Panathinaikos: De kampe vi gerne vil spille

FC Midtjylland trænede onsdag aften på Apostolos Nikolaidis Stadion, som torsdag lægger græstæppe til opgøret mod græske Panathinaikos.

FC Midtjylland ankom sidst på eftermiddagen til Athen og efter et måltid og et par timers hvile, satte holdet kursen mod Apostolos Nikolaidis Stadion, hvor det blev til en times træning på grønsværen.

Det gamle græske station fra 1922, men renoveret i 2001, danner torsdag rammen om den første af to playoff-kampe mod Panathinaikos, og de græske værter forventer mere end 10.000 tilskuere til opgøret.

- Vi glæder os alle sammen. Det er de her kampe, vi gerne vil spille. Det er en stor kamp, og forhåbentlig kommer der mange mennesker, som lægger tryk på, så vi også får lært lidt af sådan en kamp. Og så kommer vi forhåbentlig hjem med et godt resultat, siger Jakob Poulsen til FCM TV.

Han har denne opskrift på midtjysk succes i den græske hovedstad.

- Vi skal stå godt, og gør vi det, så er vi svære at skabe chancer imod. Det har vi bevist gang på gang, og det bliver også tilfældet i morgen, hvis det lykkes. Vi skal nok få vores chancer, så hvis det andet lykkes, så tror jeg på et godt resultat, siger Poulsen.

Se hele interviewet med Jakob PoulsenFCM TV her.