11.08.2014, 19:33 | Af: Administrator

Reserverne sejrede i premiere

FC Midtjyllands reserveligahold slog OB 2-1 i sæsonpremieren. Paul Onuachu og Rilwan Hassan stod for midtjydernes scoringer. 

FC Midtjyllands reservehold sparkede mandag sæsonen i gang, da OB kom på besøg. Begge hold stillede op med både unge og rutinerede kræfter. Darko Bodul og Lucas Jensen var blandt OB’s mest prominente navne, imens hjemmeholdet stillede op med blandt andre Tim Janssen, Rilwan Hassan og tilbagevendte Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland startede kampen bedst, og satte et hårdt tryk på fynboerne. Ganske vist havde OB en stor chance efter tre minutters spil, men ellers stod der FC Midtjylland på klart det meste i første halvleg.

Den høje angriber, Paul Onuachu, havde en hovedstødschance efter et godt slået hjørnespark af Frederik Møller, og senere i halvlegen var både Jonas Gemmer og David Akintola tæt på efter et par flotte aktioner. 
Helt farligt blev det dog aldrig i første halvleg, selvom midtjyderne kunne have blevet tildelt straffespark, da Frederik Møller blev nedlagt i det fynske straffesparksfelt efter en lille halv time.

Stillingen efter de første 45 minutter var derfor 0-0.

Der var dog blot spillet otte minutter af anden halvleg, før ulvene bragte sig i front. OB’s keeper blev fanget langt ude af sit mål, og så kunne Paul Onuachu med et flot lob sparke FC Midtjylland på 1-0.

Efter godt et times spil, kunne midtjyderne have bragt sig yderligere i front, da Mikkel Duelund fik en friløber. Den unge kantspiller sparkede dog snært over mål, og stillingen var derfor fortsat 1-0.

Bedst som man troede, at kampen skulle slutte sådan, dukkede OB’s Lucas Jensen op på en omstilling, og udlignede noget ufortjent ulvenes føring. Et bittert mål at indkassere, da midtjyderne indtil da havde haft godt kontrol over kampen.

Hjemmeholdet skulle dog alligevel løbe med alle tre point, da Rilwan Hassan i de døende minutter scorede efter godt forarbejde af Gloire Rutikanga. Dermed fik reserveholdet en pointmæssigt perfekt start på den nye reserveligasæson.

Efter kampen var træner Rene S. Andersen godt tilfreds med insatsen.

 - Vi havde inden kampen snakket om, at være aggresive, og sørge for at sætte OB under pres. Det synes jeg lykkedes rigtig godt i første halvleg. Vi vandt rigtig mange dueller, men manglede lige den sidste kvalitet i de afgørende afleveringer, fortæller Rene S. Andersen.

FC Midtjylland spillede i den sidste del af kampen med mange U19-spillere, og det glædede træneren, at de unge løste opgaven.

  - Vi arbejder rigtig godt. Vi holder de aftaler, som vi har lavet. Selv da vi har tre U19-spillere i bagkæden, holder vi OB godt nede. Vi skifter en del ud i anden halvleg, og det påvirker selvfølgelig rytmen, men det er dejligt, at vi alligevel vinder til sidst, slutter Andersen.

FC Midtjylland start 11:
Lasse Heinze, André Rømer(45’ Alexander Munksgaard), Erik Sviatchenko(60’ Andreas Hermansen), Rasmus Lauritsen, Frederik Møller, Jonas Gemmer(60’ Gloire Rutikanga), Marco Larsen, Rilwan Hassan, David Akintola(45’Mikkel Duelund), Paul Onuachu, Tim Janssen(78’Rasmus Nissen).


 

Kampfakta:

FC Midtjylland reserve – OB reserve     2-1
53´ 1-0  Paul Onuachu
81´ 1-1  Lucas Jensen
90´ 2-1  Rilwan Hassan