04.08.2014, 21:18 | Af: Administrator

Riddersholm: Selvjustits og kiggen indad

Cheftræneren var ikke tilfreds med FCM's første halvleg mod Randers FC. Efter en god pausesnak kom midtjyderne tilbage og vendte 0-1 til 3-1.

FC Midtjylland leverede to vidt forskellige halvlege, da holdet mandag aften vendte en pausestilling på 0-1 til en solid 3-1-sejr over Randers FC.

Det taktiske oplæg hed, at bagkæden skulle stå højt, og kronjyderne skulle udfordres på farten. Men som Glen Riddersholm efterfølgende udtrykte det til FCM TV, spillede holdet i første halvleg "mere sidelæns og baglæns end fremadrettet". Det blev der ændret på efter pausesnakken, og holdet kom således tilbage og vandt med 3-1 på to mål af Pione Sisto og ét Morten 'Duncan' Rasmussen - i øvrigt angriberens mål nummer 100 i Superligaen.

Se hele interviewet med Glen RiddersholmFCM TV [klik her]