16.08.2014, 18:00 | Af: Administrator

Sandt målorgie: U19 vandt 6-3 over AGF

3-0-føring ved pausen, seks forskellige målscorere og hele ni mål. Det var, hvad tilskuerne var vidne til, da U19 holdet tog imod AGF. 

FC Midtjylland U19-hold startede sæsonen flot, da man i sidste weekend slog AaB med 4-0 på udebane. Lørdag eftermiddag skulle der følges op, da AGF kom på besøg.

Og lad det være sagt med det samme: Det blev på intet tidspunkt kedeligt i løbet af de godt 90 minutter, kampen varede.

Allerede i det tredje minut bragte Razak Adebayo Odeyemi hjemmeholdet foran, da han udnyttede David Akintolas gode indlæg til at heade bolden i mål. 2-0 blev det i det 20. minut, da Rasmus Nissen og Alexander Munksgaard kombinerede godt i siden og fandt Mikkel Duelund, som sparkede bolden i kassen.

Rasmus Nissen skulle igen være indblandet, da ulvene bragte sig på 3-0 flot fem minutter efter. Et indlæg havnede ved David, som kanonerede bolden over i fjerneste målhjørne. En drømmestart for hjemmeholdet, som var totalt i teten i kampens begyndelse.

- Vi dominerer totalt i starten af kampen. Vi spiller flot fodbold og kombinerer os op igennem banen. Vi har endda chancer til flere mål i første halvleg, men pludselig begynder spillet at falde fra hinanden, fortæller U19-træner Erling Lindegaard.

AGF tilbage i kampen
Herefter begyndte AGF nemlig at bide fra sig. Udeholdet virkede som om, at de fortsat troede på tingene, og det skulle give udbytte. Kort efter pausen reducerede AGF-holdet nemlig to gange, og så var kampen igen helt åben.

Det skulle også blive 3-3, da udeholdet udlignede i det 63. minut. Lidt af en nedtur for midtjyderne, som ellers havde bragt sig selv i en favorabel position.

Herefter skulle der ske noget, og FC Midtjyllands trænerteam forsøgte at ændre kampen ved at skifte ud.

Det gav pote i det 70. minut, da Andreas Hermansen scorede efter et langt indkast. Midtjyderne genfandt momentum i kampen, og det 78. minut blev det også 5-3, da Mikkel Frankoch scorede på Simon Sterrings gode oplæg.

I det 86. minut kunne Simon Sterring gøre det til slutresultat 6-3 efter en aflevering fra Gloire Rutikanga. Et flot comeback af hjemmeholdet, som Erling Lindegaard roste for at komme tilbage i kampen.

 - Der var flere kampe i kampen. Vi starter blændende, taber derefter totalt kontrollen på kampen og kommer så igen og vinder kampen. Hele holdet skal have stor ros for at rejse sig igen, og vi er rigtig glade for, at vi i sidste ende står med en 6-3 sejr, slutter Erling Lindegaard, som roste de tre indskiftere for nogle flotte indhop.

U19-holdet har nu 6 point for to kampe i sæsonen. Næste kamp er på udebane, når man d. 30. august møder Vejle.