05.08.2014, 14:37 | Af: Administrator

Seks jubilarer blev hyldet

Inden gårdagens kamp mod Randers FC blev seks 10 års jubilarer hyldet foran hjemmepublikummet.

For publikum var der var fremmede fødder på MCH Arenas plæne inden gårdagens opgør mod Randers FC. Fremmede var fødderne dog langt fra i FCM-regi. 60 års FCM-erfaring fordelt på seks personer stod nemlig på banen.

- I har i ti år på hver jeres måde sat jeres aftryk på det FC Midtjylland, vi kender i dag. For jer er FC Midtjylland ikke bare et arbejde - det er en livsstil, og alle har I store ulvehjerter, som banker for klubben, lød det ud over arenaens højtalere fra stadionspeakeren.

Cheftræner Svend Graversen, der er en vigtig brik i integreringen af akademispillerne i deres første tid på Akademiet, var den første, som blev hyldet. Især på den pædagogiske del af Akademiet har U17-træneren sat sit store aftryk på Akademiet.

Trænerkollegaen fra U19-holdet Kenneth Andersen var også en tur på banen. Begge har de været med siden Akademiets begyndelse, og mens Svend Graversen i hele perioden har haft sin gang på Akademiet, har Kenneth Andersen i en kort periode også været A+ træner i FC Midtjylland, men hovedsagligt har Kenneth Andersen med succes haft ansvaret for klubbens U19-hold.

Og flere på ungdomssiden jagter kobberbrylluppet med FC Midtjylland. Sidste års medarbejder i FC Midtjylland Hans Thodsen, der som scout er med til at finde morgendagens stjerner, blev også hyldet for ti års tro tjeneste for ulvene. Det samme gjorde Peter Bach, der som koordinationstræner på Akademiet med stor ildhu arbejder med blandt andet løbeskoling og motoriske udvikling af talenterne.

En mand, der har med både de yngste og ældste at gøre, er Jørn Kjær. Materialechefen og holdleder for superligatruppen sørger fra sit domæne i hjertet af FC Midtjylland - materialerummet i kælderen i Ikast - at spillerne altid har, hvad de skal bruge.

I Herning holder en anden ti års jubilar til. For med ansvaret for service og catering til ulvenes hjemmebane har Ulla Sandgaard gang på gang tryllet i loungen og sat FC Midtjyllands gæster i centrum, så de - uanset kampens resultat - altid har kunnet forlade MCH Arena med en god oplevelse.

Fælles for de seks personer er, at de hver især er en uvurderlig brik i det store FCM-puslespil. Klubben ønsker de seks jubilarerne et stort tillykke!