30.08.2014, 20:22 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål til begge hold på MCH

SpilXperten.com forudser mål i søndagens opgør mod Esbjerg fB og kommer også med et bud på kampens første målscorer. Læs deres analyse af kampen her.

FC Midtjylland har fået det fulde ud af holdets potentiale og topper derfor fortjent Superligaen. Modsat står det til for Esbjerg, der er at finde helt nede på 11. pladsen.

Spillet har dog været til mere for Esbjerg, der ikke har haft de små marginaler med sig i de afgørende situationer. FC Midtjylland kommer ind til dette opgør med en hård midtugekamp mod Panathinaikos i benene, mens Esbjerg har haft to ugers forberedelsestid siden deres sidste opgør.

FC Midtjylland har over flere omgange slået en tyk streg under, at de i øjeblikket besidder den bedste offensiv i Superligaen. Godt nok er både Morten 'Duncan' Rasmussen og Tim Janssen ude med skader, men det ændrer ikke på, at Glen Riddersholm har flere strenge at spille på i offensiven. Pione Sisto står foran sit endelige gennembrud, og over for et til tider usikkert Esbjerg-forsvar bør der være fine arbejdsbetingelser til FC Midtjyllands hurtige kanter. 

Esbjerg har endnu deres første sejr til gode i dette års Superliga, men Esbjerg har ikke været helt så dårlige, som tabellen ellers antyder. Esbjergs to Europa League-kvalifikationsopgør mod Ruch Chorzow fjernede meget fokus fra Superligaen, hvilket kostede flere point. De har i alle deres kampe været godt med, og man bør kunne udnytte, at Kristian Bach Bak er fraværende i FC Midtjylland-forsvaret. Martin Pusic har vist sig som en sand målscorer, og Esbjergs offensive chancer skal derfor være pæne. 

Det ligner derfor også et opgør, hvor de to holds offensiver vil få fine muligheder. Defensiverne hos de to hold synes i hvert fald mærket, og det bør udløse mål i begge ender. 

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,62 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: Onuachu scorer kampens første mål
Paul Onuachu ligner bedste bud på en frontløber for FC Midtjylland i dette opgør. Med både Morten 'Duncan' Rasmussen og Tim Janssen ude, er Onuachu eneste reelle angriber tilbage. Onuachu har allerede scoret en gang i dette års Superliga, men har endnu til gode at starte på banen. Onuachu er trods sin højde utrolig atletisk og teknisk, og det kan volde Esbjerg-forsvaret problemer. FC Midtjylland ligner bedste bud på første mål, og Unibet tilbyder med odds 7,50 på, at Onuachu scorer kampens mål et sandt klasseodds.