14.08.2014, 12:26 | Af: Administrator

Spilforslag: Midtjyske point mod FCK

Ulvene henter sæsonens fjerde sejr fredag aften i Parken. Det mener i hvert fald SpilXperten.com, som her giver deres analyse af kampen.

Allerede på tirsdag har FCK sæsonens formentlig vigtigste kamp, når Leverkusen gæster Telia Parken i Champions League-kvalifikationen. FC Midtjylland har derimod en hel uge, inden opgøret mod græske Panathinaikos, og når vi tager formkurver og fravær med i ligningen, er der nogle rigtig gode grunde til at spille på midtjysk sejr fredag aften.

Det er to hold med vidt forskellig start på Superligaen 2014/2015, som mødes fredag aften. I det måske nemmeste kampprogram har FCK skuffet gevaldigt resultat- og spillemæssigt med uafgjort mod Silkeborg og FC Vestsjælland, 2-1 over FC Nordsjælland og senest nederlaget på 0-3 hjemme mod Hobro.

LÆS OGSÅ: Bag om kameraet: Photoshoot med Unibet

Omvendt har det set godt ud for FCM, der med tre sejre på 3-1 og et enkelt nederlag til mestrene fra AaB har fået en glimrende start på den nye sæson. Pione Sisto har naturligvis været det helt store samtaleemne, og ham kommer vi heller ikke udenom. Ikke desto mindre har hele ulveflokken præsteret på et højt niveau.

FCK har allerede tirsdag Champions League-kvalifikation mod Leverkusen, hvilket kan få Ståle Solbakken til at rotere i startformationen og spille med et par reserver. I forvejen er han tvunget til at undvære Toutouh og Zanka, mens Bengtsson er yderst tvivlsom og Cornelius lige kommet tilbage fra karantæne. Bedre ser det ud for FCM, hvor karantæneramte Patrick Banggard er eneste mand fra startformationen mod Sønderjyske, som må undværes mod løverne.

I sidste sæson vandt FCM to af de indbydes møder med FCK og tabte kun det tredje på en sen scoring i dommerens tillægstid. Vi tror, at FCM igen sætter point på kontoen mod FCK. Unibet flotter sig med odds 1,74 med gevinst på både X og 2-tal.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,74 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: FCM vinder 3-1 til odds 26,00 hos Unibet
Meget taler for FCM-succes i Telia Parken fredag aften, og når man nu allerede har vundet tre ud af fire kampe med 3-1, hvorfor så ikke igen? Hobro evnede i hvert fald at score tre gange mod løverne. Unibet giver odds 26,00 som en lille bombe, hvis ulvene vinder 3-1.