05.08.2014, 08:21 | Af: Administrator

Superligareserverne møder U19

Erik Sviatchenko gør comeback, når der i dag spilles intern træningskamp mellem superligareserverne og ulvenes U19-hold.  

Tirsdag eftermiddag bliver der spillet intern træningskamp i Ikast, når vores U19-mandskab byder superligareserverne op til dans. Efter sejren imod Randers FC mangler flere spillere at komme i kamp, og da reserveligaen først starter op mandag d. 11. august, har man valgt at arrangere en intern kamp.

- Vi har brug for en kamp for at få nogle spillere i gang. Vi har nogle spillere der ikke har spillet, og det er vigtigt for dem at få en kamp i benene. Derudover må Erik Sviatchenko efter en længere pause spille en halvleg. Også Marco Larsen, som har været ude i dele af opstarten, må spille 70 minutter. Så det er rigtig positivt fortæller A+ træner, Lars Friis.

Udvikler spillere
Udover kamptræning til superligareserverne, giver kampen mulighed for at matche U19-spillerne på et højere niveau. Og denne matchning er vigtigt for de unge spillere, fortæller Lars Friis.

- Kampen giver mulighed for, at vores u19-spillere kan vænne sig til tempoet. Det er vigtigt for deres udvikling at de bliver overmatchede. De starter deres turnering i næste uge, så det er en fin måde for dem at blive klar til sæsonstart, uddyber Friis.

Superligaspillerne der kommer i kamp tirsdag eftermiddag:
Lasse Heinze, Frederik Møller, Erik Sviatchenko, André Rømer, Mads Pedersen, Isaac Oliseh, Tim Sparv, Marco Larsen , Rilwan Hassan, Paul Onuachu, Tim Janssen.

Kampen fløjtes i gang kl. 12.30 på bane 3 i Ikast.