06.08.2014, 07:30 | Af: Administrator

Sviatchenko og Larsen glade for at være tilbage

Erik Sviatchenko var tilbage i kamp, da reserverne og U19 tørnede sammen. Også Marco Larsen fik gode minutter i benene.

FC Midtjyllands forsvarsprofil Erik Sviatchenko har siden marts måned siddet på sidelinjen med en ankelskade. Tirsdag var han endelig tilbage i kamp, da superligareserverne mødte klubbens U19-hold i en intern træningskamp. Og den populære forsvarsspiller var positiv efter sine 45 minutter i comeback-kampen.

- Kroppen er brugt, og jeg kan også mærke, at lungerne er godt brugte. Men alt i alt var det en vellykket halvleg, jeg spillede. Jeg er en smule øm, men det er helt naturligt, når jeg ikke har spillet i så lang tid, fortæller han.

Erik Sviatchenko var som bekendt en stor profil hos ulvene inden sin skade. Men selvom det kribler i benene for at komme hurtigt tilbage, vil han ikke forcere noget.

- SønderjyskE-kampen er umiddelbart lidt for tidligt. Det vigtigste er, at kroppen kan følge med, og jeg vil være 100% klar, før jeg spiller. Jeg stræber selvfølgelig efter de næste par kampe, og så må vi se, hvor hurtigt det går, slutter Sviatchenko.

Også klubbens unge offensivspiller, Marco Larsen, spillede værdifulde minutter i tirsdagens kamp. Larsen, der spillede en halvleg imod Ringkøbing i sidste uge, har siddet ude i det meste af opstarten med en skade i låret. Også han var fortrøstningsfuld efter kampen.

- Kroppen har det rigtig godt. Jeg fik 25 minutter mere end i sidste uge, så formen bliver også bedre nu. Jeg synes også, timingen kommer lige så stille, men jeg mangler selvfølgelig lige de sidste procenter. Men det går den rigtige vej, så det er positivt, fortæller Marco Larsen.