27.08.2014, 11:10 | Af: Administrator

Tim Sparv udtaget til landsholdet

FC Midtjyllands stærke midtbanemand er udtaget til det finske landshold. Sparv er dermed en del af truppen, når Finland indleder deres kvalifikationsgruppe imod Færøerne. 

Den europæiske kvalifikationsturnering til mesterskaberne i 2016 indledes i næste uge. Den finske landstræner har udtaget den trup som skal møde Færøerne i den første kamp i gruppen, og her er der blevet plads til FC Midtjyllands Tim Sparv.

Kampen finder sted d. 7. september på Færøerne. I puljen er også Grækenland, Ungarn, Nordirland og Rumænien. Tim Sparv selv ser gode muligheder i puljen.

- Det er rigtig spændende at starte på en ny kvalifikationsgruppe. Vi er havnet i en pulje, som ser fornuftig ud. Vi har tit været i pulje med store hold som Spanien eller Frankrig, hvor det har været meget svært at kvalificere sig. Denne gang er puljen meget åben, så det bliver spændende, siger Tim Sparv.

Sparv står indtil videre noteret for 38 A-landskampe for Finland og et enkelt mål.

Tillykke til Tim Sparv med udtagelsen.