FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

20.08.2014, 22:41 | Af: Administrator

Topmotiverede fodbolddrenge ved FCM Fodboldskolen i Herning

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Onsdag den 20. august var det blevet tid til FCM Fodboldskole for drengene i FCM Klubsamarbejdets område 4. Allerede under infomødet i Herning Fremads klubhus lyste det ud af spillerne, at denne aften var noget, som man havde set frem til længe. Forventningerne i spillernes øjne var således ikke til at skjule for hverken FCM trænerne, skoleleder Morten Jørgensen eller de lokale hjælpetrænere, og det var derfor også en flok yderst parate spillere, der blev sendt ud på kunstgræsbanen under perfekte forhold.

Hvis man på baggrund af ovenstående havde store forventninger til aftenens træning og kampe, blev man på ingen måde skuffet! Således viste drengene stort engagement og en masse flotte detaljer, som alt sammen fik ”den magiske kuglepen” på hårdt arbejde. Det var derfor heller ikke nogen nem opgave at udvælge de 18 spillere, som fremover skal deltage på FCM Fodboldskolen i område 4. FCM trænerne kom dog til sidst frem til en række navne, se hvilke HER.