30.08.2014, 14:19 | Af: Administrator

Truppen mod Esbjerg fB

Trænerteamet har udtaget truppen til søndagens opgør mod Esbjerg fB, og den byder på en enkelt ændring i forhold til torsdagens europæiske opgør mod Panathinaikos.

Søndag eftermiddag er der igen bold på MCH Arena, når Esbjerg fB kommer på besøg. Efter to europæiske kampe skal blikket igen rettes mod Superligaen, som FC Midtjylland har fået skudt godt i gang. 12 point i fem kampe har sendt ulvene på førstepladsen, og den pointhøst skal udbygges mod Esbjerg.

- Det handler om tre point. Efter det europæiske eventyr er slut, vender vi tilbage til Superligaen, hvor vi har fået en god start. Den skal vi følge op på, og vi ønsker at vise, at vi på trods af en europæisk kamp i benene kan levere en stærk præstation, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGS: Opfordring: Støt tifo-indsamlingen søndag mod EfB

De vestjyske gæster fra Esbjerg har endnu deres første sejr til gode i dette års Superliga, og det undrer Riddersholm, der har respekt for søndagens modstander.

- Vi møder et dygtigt Esbjerg-hold, som er stærke på omstillinger, og som har dygtige individualister. Det er et hold, vi har respekt for, og det er overraskende, at Esbjerg endnu ikke har vundet en kamp i Superligaen,

- Omvendt er det også et hold, som vi normalt har et godt tag på, og vi skal tage niveauet fra torsdagens opgør mod Panathinaikos med ind til kampen, siger Riddersholm.

I forhold til torsdagens trup mod Panathinaikos er der sket en enkelt ændring. Ud glider Petter Andersson, der har problemer med ryggen. Han erstattes af Erik Sviatchenko, som sad over i torsdagens opgør mod karantæne.

Uden for sidder fortsat skadede Kristian Bach Bak, Morten 'Duncan' Rasmussen, Eyjolfur Hedinsson og Tim Janssen.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 15.00.

Truppen mod Esbjerg fB
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun