19.08.2014, 19:19 | Af: Administrator

Truppen mod Panathinaikos

19 spillere er udtaget til torsdagens opgør mod Panathinaikos. Skader holder anfører Kristian Bach Bak og Petter Andersson hjemme.

De næste to torsdage skal afgøre, hvorvidt FC Midtjylland i efteråret skal spille europæisk fodbold. Udfordreren er det græsk storhold Panathinaikos, og det første slag skal stå torsdag aften i Athen.

Onsdag morgen sætter truppen kursen mod den græske hovedstad, og det bliver uden anfører Kristian Bach Bak, der blev skadet i opgøret mod FC København og i går modtog lægernes dom, som lyder på seks ugers pause på grund af et delvist overrevet ledbånd.

Også rutinerede Petter Andersson må blive hjemme. Den svenske midtbanekreatør blev skadet i ryggen i opgøret mod FC København, og den skade holder ham altså ude af det første af de to playoff-kampe mod Panathinaikos.

Derudover må trænerteamet fortsat se bort fra Oluwafemi Ajilore og Eyjolfur Hedinsson. Tilbage i truppen er til gengæld Rilwan Hassan, der har siddet uden for med karantæne i Superligaen efter sit røde kort mod Randers FC, og Tim Sparv, som har været ude med en blødning i den ene læg.

Den finske landsholdsspiller er dog endnu ikke klar til en hel kamp, og det samme gælder for Rilwan Hassan, Erik Sviatchenko, Jim Larsen og Marco Larsen, der fik sæsondebut i fredagens 2-1-sejr i Parken.

Der er kick-off mod Panathinaikos torsdag aften klokken 21.00 lokal tid (20.00 dansk tid). Kampen bliver ikke vist på dansk tv, men til gengæld opdateres der direkte fra Athen på FC Midtjyllands Twitter, som du finder her.

Truppen mod Panathinaikos
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto

28. André Rømer
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun