09.08.2014, 12:52 | Af: Administrator

Truppen mod SønderjyskE

Erik Sviatchenko og Marco Larsen er for første gang i efterårssæsonen i truppen. De afløser Frederik Møller og en skadet Tim Sparv.

FC Midtjylland sætter søndag kursen mod SønderjyskE, hvor holdet møder et formstærkt hjemmebanemandskab, der i de seneste syv kampe på Sydbank Park i Haderslev er gået ubesejret fra banen.

- Vi skal forsøge at nedbryde en stærk og kompetent sønderjysk defensiv, og samtidig skal vi dæmme op for deres knivskarpe omstillinger, siger cheftræner Glen Riddersholm, der vil se en flok direkte og fremadrettede midtjyske spillere.

LÆS OGSÅ: Firmaets mand fylder 50 år

- Vi skal selv være i defensiv god kontrol og samtidig udnytte de offensive kompetencer, vi har i holdet. Det skal vi gøre ved at spille direkte og levende possessionfodbold, hvor vi tænker offensivt og fremadrettet i de fleste af spillets faser.

SønderjyskE har fået en god start på sæsonen og er med fem point i tre kampe fortsat ubesejret, mens FC Midtjylland har hentet seks på i sæsonen, hvilket placerede ulvene på førstepladsen inden weekendens superligarunde.

- Det bliver et slag, der skal udkæmpes mellem to stærke modstandere, som ofte står godt til hinanden. Vi tager til SønderjyskE fulde af fortrøstning og tro på egne evner. Vi er i en god forfatning og glæder os til kampen, siger Glen Riddersholm.

Trænerteamet kan glæde sig over at have Marco Larsen og Erik Sviatchenko tilbage i truppen. Til gengæld er Tim Sparv blevet tilføjet skadeslisten, som i forvejen tæller Oluwafemi Ajilore og Eyjolfur Hedinsson, mens Rilwan Hassan afsoner den første af to karantænedage efter sit røde kort i 3-1-sejren over Randers FC.

Der er kick-off på Sydbank Park i Haderslev søndag klokken 14.00.

Truppen mod SønderjyskE
1. Lasse Heinze
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun