01.08.2014, 14:04 | Af: Administrator

U17 delte med EfB

FCM U17 fik en mindre god start på fredagens træningskamp mod Esbjerg, men spillede sig op

Kampen blev spillet i EfB's "baghave", nærmere betegnet Guldager, og hjemmeholdet indledte kampen med brask og bram. Et FCM-hold med mange nye ansigter blev sat under hårdt pres, og det resulterede i to hurtige Esbjerg-scoringer i det første kvarter.

Bagud 2-0 begyndte ulvene dog at bide fra sig - spillet blev flyttet frem, og holdet begyndte at vinde andenboldene.

Tyve minutter inde kampen blev Mads Carlson nedlagt i feltet, og navnebroderen Mads Friis sørgede for reduceringen. Blot to minutter senere var angriberen igen på pletten, da han fra tæt hold udplacerede EfB-keeperen. Det var Friis' tredje scoring i to kampe, da han også stod for den enlige scoring i mandagens 1-0 sejr over AC Horsens.

Anden halvleg blev en jævnbyrdig affære, men på trods af gode omstillingsmuligheder til begge mandskaber blev der ikke scoret yderligere. Cheftræner Svend Graversen opsummerede indsatsen således:

- En ny kamp, hvor der var spilletid til alle mand i truppen. Der er fortsat mange af spillerne, der skal vænne sig til U17-niveauet, men der er fremskridt at spore. Vi havde op til kampen fokus på at vinde de individuelle dueller, og det kneb i starten, men blev bedre som kampen skred frem.

FCM U17 spiller den næste træningskamp på mandag kl. 15. Her går turen til Haderslev, hvor SønderjyskE venter.

Esbjerg fB U17 - FC Midtjylland U17 2-2 (2-2)
8' 1-0 EfB
15' 2-0 EfB
20' 2-1 Mads Friis (str.)
22' 2-2 Mads Friis