04.08.2014, 16:05 | Af: Administrator

U17 fik dårlig generalprøve

Måtte se se sig slået af SønderjyskEs talenter i den sidste træningskamp før den nye sæson

Der er fortsat meget at arbejde på for det nye FCM U17. Det må være læren fra mandagens træningkamp i Haderslev, hvor værterne vandt 3-1.

FCM U17 formåede ganske vist at komme frem til en hel del muligheder i opgøret, og det blev blandt andet til et par friløbere og også et brændt straffespark midt i første halvleg. Ifølge Svend Graversen kunne der dog ikke indvendes noget imod Haderslevs sejr:

- De er bedre end os på de afgørende parametre. De var stærke i duelspillet, lagde et godt pres, og så spillede de direkte og målsøgende, mens det modsatte desværre gjorde sig gældende for os. De var ganske enkelt farligere, lød roserne fra FCM-træneren til modstanderholdet. SønderjyskEs U17-hold mistede op til denne sæson sin A-licens, og er derfor rykket ned i U17 Divisionen, men det var ikke til at se ude på banen.

Rum til forbedringer
Hvad hans eget hold angår, så vedgår Graversen, at der skal lægges adskillige alen til i den kommende tid. Alligevel var han dog tilfreds med udbyttet af træningskampen:

- Det var en kamp, der viste, at vi stadig har meget at lære, og det vil jeg hellere finde ud af nu end oppe i Aalborg på lørdag, siger Graversen med henvisning til premierekampen i U17 Ligaen.

Han peger på nogle konkrete områder, hvor ulvene skal oppe sig, når det igen går løs i liga-øjemed:

- Vi er nødt til at være langt mere konsekvente i vores spil, gå tidligere ind i duellerne, og vinde nogle flere andenbolde. Vores midtbane er meget offensivt anlagt, og for at vi kan spille på den måde, er vi nødt til at være stærke i presspillet og i nærkampene. Samtidig skal vi blive bedre til at lade bolden gøre arbejdet.

Graversen og den øvrige trænerstab må fortsat se bort fra målvogter Oliver Ottesen (brækket finger) og Malte Jürgensen, der er i gang med at genoptræne efter en skade. Der er kampstart mod AaB lørdag d. 9/8 kl. 13.00.

Haderslev U17 - FC Midtjylland U17 3-1 (2-0)
15' 1-0 Haderslev
25' 2-0 Haderslev
50' 3-0 Haderslev
55' 3-1 FCM

Billede: JPS Photo 2014