16.08.2014, 18:17 | Af: Administrator

U17-holdet fik flot sejr

FC Midtjyllands U17-ligahold vandt lørdag eftermiddag en god sejr, da AGF blev slået 3-2. Flotte mål og en god fight grundlagde sejren. 

Efter sidste uges lærerige nederlag i Aalborg skulle U17-holdet forsøge at komme på tavlen, da AGF kom på besøg. I sidste uges kamp var cheftræner Svend Graversen godt tilfreds med anden halvleg, og det skulle holdet bygge videre på til dagens kamp.

I en lige første halvleg, hvor der var chancer i begge ender, spillede ulvene i perioder rigtig flot fodbold. Det blev 1-0 i det 35. minut ved Andreas Poulsen, og blot tre minutter senere udbyggede Mads Vang ulvenes føring. 2-0 ved pausen efter en god første halvleg af hjemmeholdet.

- Vi laver mange aggressive løb i første halvleg og spiller flot fodbold. Vi møder et godt AGF-hold, og generelt er det en meget lige kamp. Vi viser noget af den FCM-DNA, som vi gerne vil være kendt for, forklarer Svend Graversen.

I anden halvleg skabte AGF-madskabet et større tryk på hjemmeholdet, og efter 50 minutter faldt reduceringen. FC Midtjylland svarede dog hurtigt igen, da Sebastian Hairing Lodahl sørgede for, at de unge ulve igen var foran med to mål. Herefter var der chancer i begge ender, men det var AGF der ti minutter før tid, igen bragte spænding i opgøret med scoringen til 3-2.

Svend Graversen erkender, at man i anden halvleg blev presset i bund, men var glad for at se hvordan holdet tacklede situationen.

- Vi bliver presset tilbage i anden halvleg, men der viser spillerne noget personlighed og noget vilje. Det gør, at vi alligevel ender med de tre point. I dag viste spillerne, at de ville det rigtig meget. Det var rigtig dejligt, at vi viste mod og fightede, selvom vi løb tør for kræfter, slutter Svend Graversen.