29.08.2014, 07:30 | Af: Administrator

U17 skal fortsætte udviklingen mod Vejle

Minimum en halvleg på topniveau. Det er kravet til U17-spillerne, når de lørdag møder Vejle i U17 Ligaen.

FCM U17 hentede sæsonens første sejr i sidste runde, da AGF hjemme på Wunderelf Arena blev besejret med 3-2. De tre point blev grundlagt på en stærk første halvleg, mens det holdt hårdt i de sidste fyrre minutter, hvor AGF satte værterne under et hårdt tryk.

Cheftræner Svend Graversen erkender da også, at holdet endnu ikke har nået det punkt, hvor de kan præstere på U17 Liga-topniveau i samfulde 80 minutter.

- Kampen mod AGF var et skridt frem i forhold til premieren mod AaB, og nu skal vi så forsøge at bygge yderligere lidt på. Det indebærer, at vi skal holde niveauet i minimum en hel halvleg, og i den resterende tid skal vi bare stramme ballerne sammen og kæmpe med alt, hvad vi har, lyder det bramfrit fra Svend Graversen.

Han har på træningsbanen kunnet se et FCM-hold, der gradvist bliver mere og mere sammenspillet. Det bliver dog ikke nogen helt let opgave mod vejlenserne, der ligesom ulvene har en sejr og nederlag at fremvise efter de første to runder:

- Vi er begyndt at kunne levere længere sekvenser med det sammenhængende, flydende spil, vi gerne vil praktisere. Det får vi også brug for, for vi skal være oppe på beatet, hvis vi skal matche Vejle. De har et hold, der vil blande sig i toppen af tabellen i år, vurderer Svend Graversen.

FCM U17 må fortsat være foruden de skadede Malte Jürgensen og målmand Oliver Ottesen. Kampen bliver også møde med et par gamle holdkammerater i form af Christian Kudsk og Christian Kold, der nu optræder i Vejle-trøjen. Der er kampstart i VB Parken kl. 14.00 på lørdag.