29.08.2014, 08:30 | Af: Administrator

U19 går efter tre på stribe

FCM U19 har indledt sæsonen to sejre, seværdigt spil og masser af mål. Nu venter Vejle.

Den forgangne uge bød på en nytilgang til den i forvejen stærkt besatte U19 truppen. Mads Døhr Tychosen er blevet hentet i Vejle og føjet til det offensive arsenal på et U19-hold der har nettet ti gange i sæsonens første to kampe.

Indtil videre er det dog kun blevet til en enkelt træningssession med de nye holdkammerater, da Tychosen har været til træningssamling med U18-landsholdet, i øvrigt sammen med en stribe af sine nye holdkammerater.

Cheftræner Kenneth Andersen betegner den nyslåede FCM'er som en hurtig og arbejdsom spiller, der er god til at løbe i dybden og kan spille alle de offensive positioner på holdet.

Selv uden tilgangen af Tychosen, er der blevet langt hårdere konkurrence om pladserne i startopstillingen hos FCM U19 i forhold til sidste sæson - en udvikling der glæder Andersen. For at holde samtlige mand i truppen skarpe, var holdet i fredags en tur i Århus for at spille en træningskamp mod AGF's U19 hold - en kamp der endte 0-0.

Eneste anledning til panderynker hos FCM U19 er pt. en stribe skader, der især har ramt bagkæden. Malte Kiilerich Hansen, Kristian Dirks Riis, og Rasmus Nicolaisen sidder alle udenfor på den konto, mens Erik Braun udgør det offensive indslag i lazarettet.

Skaderne kan dog ikke slå skår i optimismen hos trænerteamet, der mod Vejle går efter sæsonens tredje sejr. Vejlenserne har i modsætning til ulvene kun spillet en enkelt kamp. Her blev det til en 2-1 sejr hjemme over Silkeborg.

- Vi skal ud og sætte os på tingene, og fortsætte de offensive takter fra de to første kampe, hvor vi har skabt mange chancer. Defensivt skal vi dog stå lidt bedre, end vi gjorde mod AGF, lyder opskriften fra Kenneth Andersen.

Sidste rundes kamp mod AGF bød på seks forskellige FCM-målscorere, og også det er noget, man glæder sig over i FCM-lejren:

- I sidste sæson var det i høj grad Razak, der trak det scoringsmæssige læs for os, og det er klart, at når der er flere spillere, der bidrager med mål, gør det os mere robuste, og sværere for modstanderne at lukke ned, fortæller Kenneth Andersen.

Der er kampstart på VB Parken i Vejle kl. 12.00 på lørdag.

Billede: JPS Photo 2014.