10.08.2014, 14:40 | Af: Administrator

Veloplagte ulve tog sejren i Haderslev

Petter Andersson åbnede ballet med sin scoring til 1-0, da FC Midtjylland slå SønderjyskE med 3-1 og skød sig på førstepladsen.

FC Midtjylland satte for tredje gang i sæsonen tre point på kontoen, da holdet helt fortjent vandt med 3-1 på udebane mod SønderjyskE.

Petter Andersson sparkede efter flot kombinationsspil med Pione Sisto ulvene i front kort før pausen efter en første halvleg, hvor de midtjyske gæster dominerede stort på Sydbank Park i Haderslev. Alene i det første kvarter kom holdet frem til tre fine chancer, mens hjemmeholdet første gang forsøgte sig efter 25 minutter.

Små ti minutter inde i anden halvleg fordoblede ulvene målscoreren, da Sylvester Igboun udnyttede et perfekt slået indlæg fra Jakob Poulsen, og dermed var de lyngfarvede midtjyder godt på vej til at køre sæsonen tredje sejr i hus.

Men blot syv minutter efter Slys scoring kom hjemmeholdet på tavlen efter et kiks i gæsternes forsvar. Det fik dog ikke den store betydning, for med knap et kvarter igen kunne Patrick Banggaard, der med sit gule kort i dagens kamp misser opgøret mod FCK på fredag, sende sit første mål for FC Midtjylland i kassen.

I slutminutter kunne de midtjyske fans glæde sig over et glædeligt gensyn med Erik Sviatchenko, der for første gang var i aktion i Superligaen efter sin operation i foråret.

Næste gang FC Midtjylland skal i aktion er på fredag i Parken, hvor FC København tager imod. Det opgør har kick-off klokken 19.30.

SønderjsyE - FC Midtjylland 1-3 (0-1)
0-1 Petter Andersson 43'
0-2 Sylvester Igboun 54'
1-2 Johan Absalonsen 61'
1-3 Patrick Banggaard 76'

Advarsler
49' Patrick Banggaard, FCM
53' Hallgrimur Jonasson, SønderjyskE
90' Niels Lodberg, SønderjyskE

Start-11: Jakob Haugaard, Kristian Bach Bak (André Rømer 64'), Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Jesper Lauridsen, Izunna Uzochukwu, Jakob PoulsenPetter Andersson, Pione Sisto (Erik Sviatchenko 88'), Sylvester Igboun (Paul Onuachu 74'), Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Lasse Heinze, Erik Sviatchenko, André Rømer, Marco Larsen, Musefiu Ashiru, Tim Janssen, Paul Onuachu

Tilskuere: 4.119