FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

25.08.2014, 21:56 | Af: Administrator

Verdenspremiere på FCM Fodboldskole for årgang 2004

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Mandag aften var premiereaften med ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” for drengene fra årgang 2004, da der blev inviteret til FCM Fodboldskole i FCM Klubsamarbejdets område 2.

Og det VAR altså nogle små RØDDER, som var samlet. Glimtene i unge knægtes øjne var ikke til at tage fejl af og ej heller var spørge- og fortællelysten omkring den spændende aften for de herlige knægte. Senere blev der budt på både træning, små kampe, masser af læring, nye kammerater og venskaber på tværs af klubber samt inspiration til den videre træning hjemme i klubben, hvor drengene kommer fra.

Det var således en helt særlig aften på banerne hos Struer Boldklub, hvor drengene fik leveret en rigtig fin indsats på banen og derfor var det heller ikke en let ting efterfølgende at sætte navn på de spillere, som efterfølgende blev udtaget til deltagelse på FCM Fodboldskole og som senere hen vil komme til at indgå i enten bruttotruppen til FCMs U11 Talenthold eller vil blive del af den FCM-licenstræning, som FCM-licenstræner Mathias Rahbek vil komme til at forestå i områdets FCM-licensklub, FS Holstebro. Slutteligt kom FCM-trænerne dog til enighed om en række navne, som du kan finde HER.

Læs mere om de muligheder ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” giver børnene i område 2. KLIK HER.

Støt op omkring ”RØDDERNE – Fodbold på hjemmebane” og bliv partner. KLIK HER.