18.09.2014, 12:30 | Af: Administrator

Banggaard vil beholde sin stamplads

FC Midtjylland-stopperen ser frem mod udekampen på Farum Park. Han føler sig overbevist om, at ulvenes defensiv kan holde snor i FCN-profilerne.

Fem superligasejre i træk og en førsteplads i den danske Superliga. Tingene er startet godt for FC Midtjylland-mandskabet i den nye sæson. På søndag skal holdet følge op på den gode stime, når man gæster FC Nordsjælland. En kamp som spilles på Farum Parks kunstgræs.

Den rolige forsvarsspiller Patrick Banggaard er ikke nervøs for det anderledes underlag.

- Vi tager derover lørdag, så vi også kan nå at træne på kunstgræsset. Der er ingen tvivl om, at det går noget stærkere, og det er selvfølgelig anderledes at spille på kunstgræs. Jeg er dog sikker på, at vi nok skal løse opgaven alligevel, fortæller Banggaard til FCM TV.

Hør hele interviewet med Patrick Banggaard, hvor han også fortæller om sine egne forventninger til sæsonen og den øgede konkurrence i midterforsvaret på FCM TV her.

Kampen fløjtes i gang i Farum klokken 19.00.