10.09.2014, 09:10 | Af: Administrator

Danske medier besøgte Brentford

FC Midtjylland var mandag værter for en tur til London, hvor buketten af danske medier besøgte FCM-søsterklubben Brentford FC og Smartodds

Hold godt øje med medier som B.T., Ekstra Bladet, Tipsbladet og Herning Folkeblad samt ikke mindst TV Midt/Vest.

De var nemlig alle med, da FC Midtjylland mandag var værter for en tur til London, hvor buketten af danske medier besøgte FCM-søsterklubben Brentford FC og Smartodds, der er FCM’s nye storaktionær, Matthew Benhams, analysevirksomhed.

LÆS OGSÅ: Sviatchenko og Haugaard besøgte DM i FIFA

Turen begyndte med rundvisning og oplæg på Griffin Park, der er Championschip-klubben Brentfords hjemmebane i det vestlige London. Klubben er hjemmehørende tæt på Heathrow-lufthavnen, og derfor har Brentford da også meget belejligt solgt tribunetaget som en stor reklameplads med henblik på de tusinder og atter tusinder af mennesker, der hver dag flyver hen over det 110 år gamle og slidte, men charmerende stadion.

Efter Griffin Park, der er kendetegnet ved en pub i alle fire hjørner, gik turen til træningsanlægget endnu tættere på lufthavnen, hvor tre, fire fly i minuttet drønede hen over spillerne, der boltrede sig på det meget fine græstæppe. Den del af anlægget var i topklasse, resten lod en del tilbage at ønske, og danske superliga-klubber havde nok ikke fundet sig i så spartanske forhold.

Sidst på dagen stod den på rundvisning og oplæg på Smartodds, der ligger i Highgate i det nordlige London. En veloplagt Matthew Benham tog sig god tid til de danske reportere, mens han fortalte om grundlaget for sin forretning og måden, han betragter den moderne fodbold som tæt vævet sammen med en videnskabelig tilgang til spillet. Alt i alt beskæftiger Smartodds 80 matematikere, statistikere, fodboldanalytikere og programmeringsfolk, der laver analyser af sportskampe, primært fodbold, til betting-industrien.

På billedet interviewer TV Midt/Vest-journalisten Dan Sørensen Brentfords klubrekordholder Kevin O´Conner, der har passeret de 500 kampe for klubben.