FC Midtjylland inviterer de frivillige Røde Kors-indsamlere til FC Midtjylland-Silkeborg IF og donerer panten fra weekendens opgør til hjælpeorganisationen.

"> FC Midtjylland inviterer de frivillige Røde Kors-indsamlere til FC Midtjylland-Silkeborg IF og donerer panten fra weekendens opgør til hjælpeorganisationen.

">

26.09.2014, 07:37 | Af: Administrator

FC Midtjylland støtter Røde Kors landsindsamling

FC Midtjylland inviterer de frivillige Røde Kors-indsamlere til FC Midtjylland-Silkeborg IF og donerer panten fra weekendens opgør til hjælpeorganisationen.

Dansk Røde Kors afvikler søndag den 5. oktober deres årlige landsindsamling, hvis formål er at samle penge ind til katastroferamte i hele verden. Millioner af mennesker er for øjeblikket ramt af katastrofer, så hjælpen er mere kærkommen end nogensinde før.

Derfor stemmer flere hundrede frivillige dørklokker i hele Midt- og Vestjylland, men der mangler stadig flere frivillige indsamlere til at løfte opgaven.

FC Midtjylland vil gerne støtte den frivillige indsats i den midt- og vestjyske region, og klubben har derfor valgt at give en billet til indsamlerne fra regionen til hjemmekampen mod Silkeborg IF den 19. oktober.

- Vi vil gerne fortsætte successen fra sidste sæson, hvor vi også støttede Dansk Røde Kors Landsindsamling. For det ligger til os at støtte de, der frivilligt hjælper andre. Det gør vi med en fodboldbillet, som et klap på skulderen til de mange indsamlere, som bruger deres søndag på at stemme dørklokker, fortæller Michael Munch, der er Fan og Marketing Coordinator i FC Midtjylland.

- Samtidig har vi også valgt at doner returpanten fra kampen mod FC Vestsjælland, hvor vi opfordre alle til at smide deres pantkrus i de særligt opstillede container, for selv ti kroner kan gøre en stor forskel for nødstedte mennesker ude i verden, fortsætter Michael Munch.

FC Midtjylland møder på søndag FC Vestsjælland, og der kan du altså støtte den gode sag ved at donere dit pantkrus.

Ønsker du at blive frivillig indsamler og få en fodboldbillet?
Henvendelse og aftale om mødested:


Leif Pedersen (Røde Kors) tlf. 2047 9733 – mail: leif.p@webspeed.dk

Læs mere om Røde Kors landsindsamling her.