28.09.2014, 17:28 | Af: Administrator

FCM TV: Reaktioner fra sejren over FC Vestsjælland

Se Erik Sviatchenko, tilbagevendte Petter Andersson samt cheftræner Glen Riddersholm på FCM TV.

FC Midtjylland hentede søndag eftermiddag en sejr på 1-0 over FC Vestsjælland, efter Sylvester Igboun pandede sit sjette sæsonmål i nettet med ti minutter tilbage. FCM TV fangede reaktioner oven på sæsonens syvende sejr i ni kampe.

Sviatchenko: Holder aftalerne [KLIK HER]

Erik Sviatchenko var sikker på, at FCM ville vinde over FC Vestsjælland, så længe FCM'erne blot holdt fast i aftalerne.

- Vi går ikke i panik. Vi ved, at hvis vi holder os til de ting, vi har aftalt, så får vi scoret. Og så lægger 'Polle' (Jakob Poulsen, red.) jo en guldaflevering til Sly, og så "bum", 1-0, og så vinder vi.

Andersson: De kunne ikke stå imod længere [KLIK HER]

Ti minutter før tid kunne FCV ikke længere holde stand mod FCM, der vandt 1-0.

- Vi har en tro på en taktik, som vi følger hele kampen, og vi er tæt på at score i første halvleg. Vi bliver ved, og vi bringer nogle friske kræfter. Til sidst kan de ikke stå imod længere, og så scorer vi til 1-0. Det var en fin sejr.

Riddersholm: Tålmodigheden blev belønnet [KLIK HER]

FCM'erne holdt hovederne kolde hele vejen hjem, da FCV blev besejret med 1-0 på et sent mål.

- Vi kender ikke vores besøgelsestid på de chancer, vi får. Men tålmodigheden blev belønnet, i stedet for at vi går i panik og begynder at spille individuelt, så vi må sige, at det var en kollektivt fremragende indsats i dag - måske én af de allerbedste, vi har set i denne sæson, fordi vi er så disciplinerede.

- Derfor ærgrer det mig også en lille smule, at utålmodigheden begyndte at brede sig rundt omkring på stadion. Det er jo sådan, betingelserne er, når man spiller mod en modstander, der pakker sig så meget. Så vil der blive en lidt hakkende rytme i perioder, hvis ikke man får åbnet op og får scoret.