30.09.2014, 13:10 | Af: Administrator

FCM TV: Thomas Skov fik bold og Bone's

DR-programværten så FCM's sejr over FCV fra Bone's-boksen på MCH Arena.

Thomas Skov havde indtaget Bone's-skyboxen på MCH Arena, da FC Midtjylland søndag besejrede FC Vestsjælland med 1-0 i Superligaen. Og der var god grund til, at den midtjyske programvært havde booket sig ind på MCH Arenas øverste etage.

- Er der to ting, jeg rigtig, rigtig godt kan lide, så er det FC Midtjylland og Bone's. Og det kan man så åbenbart kombinere, fandt jeg ud af, så det har jeg valgt at gøre, siger DR-manden, der blandt andet er kendt som 'Praktikanten' hos Anders Lund Madsen og for programmer som Thomas Skovs Sportsprogram, Thomas Skovs Bilprogram og Verdens Bedste TV-program.

Thomas Skov er opvokset i det midtjyske og følger FCM så meget, som det kan lade sig gøre. Og han tror, at guldet endelig lander på Heden i denne sæson.

- Jeg tror, det bliver i denne sæson, guldet kommer. FCM-spillerne har en ydmyghed, som de andre ikke har, lyder det fra Thomas Skov.

Se hele klippet med Thomas Skov på FCM TV [klik her]