FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

21.09.2014, 17:14 | Af: Administrator

FCM U12 Fodboldskolestævne afviklet i forrygende vejr

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Søndag formiddag mødte henved 100 fodboldglade drenge fra årgang 2003 spændte op til FCM U12 Fodboldskolestævne i Brande. Hvad mon dagen ville byde på? Hvem mon man skulle spille med og mod? Hvem mon ville blive en del af bruttotruppen FCM U12 Talentholdet?

Spørgsmålene var mange og alle skulle de i løbet af dagen blive besvaret – det sidste længere nede i denne artikel.

Inden vi når til det er det dog være endnu engang at rose værtsklubben Brande IF for nogle fantastiske rammer, en venlig og imødekommende adfærd samt ikke mindst for de fine rammer, som kampene skulle afvikles på og i, for lad da bare al kreditten for det fine vejr tilgå værterne også. Det var i hvert fald en rigtig dejlig dag, som bød de ca. 100 knægte og de mange forældre, søskende, trænere etc. velkommen til Brande.

Drengene kvitterede da også de fine rammer med en fin gang fodboldspil indeholdende masser af nerve, fight, vildskab, gåpåmod, modige driblinger/finter/vendinger samt et hav af flotte mål og flotte forsvarsaktioner. Så hvis drengene søndag eftermiddag igen forlod Brande en god portion energi fattigere, ja så var der ikke noget at sige til det.

På det tidspunkt var dagen dog slet ikke slut for FCM-lederne, der her gik ind i dagens næste fase, hvor man skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af bruttotruppen til FCM U12 Talentholdet. Det blev til en LANG og dybdegående snak omkring den enkelte spiller og til sidst nåede man også til enighed.

TAK for indsatsen til alle – HUSK, at uanset om du finder DIT navn på nedenstående liste eller ej, så er det allerede i morgen ud på træningsbanen igen.

Se hvilke spillere der blev udtaget samt hvilke spillere som via RØDDERNE - Fodbold på hjemmebane skal deltage i FCM-licenstræning i FS Holstebro. KLIK HER.