FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

07.09.2014, 16:53 | Af: Administrator

FCM U13 Fodboldskolestævne gik over al forventning

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

- Endnu engang må vi fra FCM Klubsamarbejdets side bare sige TUSIND TAK til Brande IF for en helt igennem fantastisk ramme omkring et FCM Fodboldskolestævne. Det er bare dejligt at kunne møde op en tidlig morgen, og så er der styr på de ydre rammer, og vi fra FCMs side behøver aldrig at bekymre os om det mindste, roser leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen værtsklubben.

Man kunne jo allerede lørdag konstatere, at der faldt massive regnmængder over det midt- og vestjyske, men selv det havde man styr på i Brande, hvor man lørdag i stedet havde høj solskin og 25 grader og først hen ad aften fik vandet banerne fra oven. Det betød, at banerne søndag var i noget nær perfekt stand, da de udvalgte drenge fra årgang 2002 snørede støvlerne til FCM U13 Fodboldskolestævnet.

De fremmødte drenge formåede i den grad at honorere de fine rammer, for der blev dagen igennem fightet og kæmpet til den store guldmedalje og samtidig blev der vist et endog rigtig fint teknisk repertoire. Så hvis drengene søndag eftermiddag igen forlod Brande en god portion energi fattigere, ja så var der ikke noget at sige til det.

På det tidspunkt var dagen dog slet ikke slut for FCM-lederne, der her gik ind i dagens næste fase, hvor man skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af FCM U13 Talentholdet. Det blev til en LANG og dybdegående snak omkring den enkelte spiller og til sidst nåede man også til enighed, men helt usædvanligt krævede det rent faktisk to runder med argumenter førend den hvide røg kom op af skorstenen og FCM-lederne var nået til enighed.

TAK for indsatsen til alle – HUSK, at uanset om du finder DIT navn på listen med udtagne spillere eller ej, så er det allerede i morgen ud på træningsbanen igen og så ses vi jo alle sammen igen på fredag på MCH Arena til Superligakampen mod OB.

Se de udtagen spillere til FCM U13 Talentholdet. KLIK HER.