23.09.2014, 08:27 | Af: Administrator

Fire ulve til landsholdssamling

Fire FC Midtjylland-spillere er en del af landsholdsbruttotruppen for U16-spillere. Truppen består af 26 spillere, men efter samlingen vil 18 af dem være udtaget til årgangens første landskampe. 

Den danske U16-landstræner Per Holm har udtaget en bruttotrup for spillere fra årgang 1999. Truppen skal kæmpe for en plads iblandt de 18 spillere som skal udfordre Tjekkiets U16-landshold over to venskabskampe.

Samlingen finder sted fra d. 6. til den 7. oktober på DBU’s fodboldcenter i Tilst ved Århus, og fire FCM-spillere er repræsenteret ved samlingen. Der er tale om Mikkel Jakobsen fra Samarbejdsklubben Grindsted GIF, Andreas Poulsen, Mads Carlson og Nicolai Damkjær.

De to kampe imod Tjekkiet bliver spillet på hjemmebane. Første kamp er d. 21. oktober i Ringkøbing, imens revancheopgøret spilles to dage senere i Vildbjerg.