01.09.2014, 08:56 | Af: Administrator

Flot beløb skudt ind til kræftramte børn

57.000 kroner blev der samlet ind til kræftramte børn i Tørring. På landsplan blev der hentet 590.000 kroner til det gode formål.

Søndag eftermiddag skød FC Midtjylland tre vigtige point på kontoen i Superligaen, men allerede lørdag blev der sendt endnu vigtigere penge på kontoen. Ikke ulvenes egen men derimod den, der går til kræftramte børn.

For tredje år i træk havde Gudenåcentret i Tørring nemlig arrangeret et indsamlingsevent til fordel for kræftramte børn og her deltog Erik Sviatchenko, Pione Sisto, Jakob Haugaard og Jesper Lauridsen.

Med sig havde de taget Primo Tours målbander, hvor man skød sig til konkurrencelodder hver gang, man sendte kuglen gennem huller. Og spillerne havde taget flotte præmiere med sig. Blandt andre en signeret spilletrøje og støvler fra landsholdsspiller Jakob Poulsen og gårdagens målscorer Jim Larsen.

- Det var en god dag, og så havde den ikke mindst et vigtigt formål. Det kræver ikke særlig meget af os spillere at støtte op om sådan et arrangement, men vi kan forhåbentlig være med til at sætte fokus på det og skaffe penge til det gode formål. Personligt giver det også meget til en. Man går glad hjem og har en god fornemmelse i kroppen, siger Jesper Lauridsen.

I alt blev der indsamlet 57.000 i Tørring, mens arrangementer landet over i alt indbragte 590.000 til fordel for kræftramte børn.

Foto: Asger Frisgård