FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

28.09.2014, 14:11 | Af: Administrator

Flot solskinsvejr til FCM U11 Fodboldskolestævne

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Henved 100 smilende og forventningsfyldte drenge fra årgang 2004 mødte søndag formiddag op til FCM U11 Fodboldskolestævnet i Brande, men inden fokus blev rettet ind på dem, var det først tid til at hylde årets FCM Klubrepræsentant, som denne dag ikke kunne komme til repræsentantskabsmødet i FCM Klubsamarbejdet, hvor denne hæder ellers oprindeligt skulle have været overrakt.

I stedet var modtageren mødt op som frivillig holdleder til glæde for disse U11 drenge, hvilket om noget beviser, at det var en korrekt modtager af prisen. Hvem modtageren var, vil du kunne læse på fcmklubsamarbejdet.dk.

Hovedformålet med dagen var dog, at alle fremmødte skulle have en fantastisk og forrygende fodboldoplevelse og som sidegevinst så skulle Fodboldskolestævnet også i sidste ende danne baggrund for, hvilke spillere som efterfølgende skal udgøre bruttotruppen til FCM U11 Talentholdet.

Rammerne som alt dette skulle foregå i, havde Brande IF igen sørget for, var perfekte og de unge knægte kvitterede da også fint med noget rigtig god fodbold dagen igennem. Så hvis drengene søndag eftermiddag igen forlod Brande en god portion energi fattigere, ja så var der ikke noget at sige til det.

På det tidspunkt var dagen dog slet ikke slut for FCM-lederne, der her gik ind i dagens næste fase, hvor man så skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af bruttotruppen til FCM U11 Talentholdet. Det blev til en LANG og dybdegående snak omkring den enkelte spiller og til sidst nåede man også til enighed.

TAK for indsatsen til alle – HUSK, at uanset om du finder DIT navn på nedenstående liste eller ej, så er det allerede i morgen ud på træningsbanen igen.

Se listen med de udtagne spillere. KLIK HER.