03.09.2014, 08:07 | Af: Administrator

Flot start på Snapchat-eventyret

FC Midtjylland indviede for få dage siden en officiel Snapchat bruger. Allerede nu er ”snappen” blevet populært med over 1000 følgere. 

Facebook, Instagram, Twitter. FC Midtjylland er efterhånden at finde på de fleste af de populæreste sociale medier, hvor du kan følge klubben fra forskellige vinkler.

Nu er FCM altså også på fænomenet Snapchat, hvor man sender billeder eller videoer, som af modtageren kan ses imellem tre og ti sekunder. Efter blot få dage har FC Midtjylland opnået mange følgere, og mere end 700 personer så med, da sportsdirektør Claus Steinlein tirsdag eftermiddag sendte en hilsen ud. 

LÆS OGSÅ: Følg ulvene på de sociale medier

Fremover vil du blandt andet kunne se sjove klip fra træningssektioner, korte udtalelser fra spillerne, konkurrencer og meget mere. Så hvis du ikke allerede har tilføjet FC Midtjylland på Snapchat, så skynd dig ind og gør det under navnet ”FCMIDTJYLLAND”.