09.09.2014, 05:49 | Af: Administrator

Flotte smileys fra fødevarestyrelsen

FC Midtjylland fik til hjemmekampen mod Esbjerg uanmeldt besøg fra fødevarestyrelsen. Heldigvis var styrelsen meget tilfredse med hvad de så på Heden. 

Den store opmærksomhed er omkring fodboldkampe ofte sporet ind på spillet på banen. Men uden for kridtstregerne foregår der som bekendt et stort stykke arbejde fra ansatte som frivillige, som knokler for at skabe de bedst mulige rammer til kampene.

En af opgaverne er at sikre indbydende og velfungerende mad- og drikkeboder til de mange sultne og tørstige tilskuere. Og her høster FC Midtjylland anerkendelse for et godt stykke arbejde. Således kom fødevarestyrelsen på uanmeldt besøg til hjemmesejren på 2-0 mod Esbjerg.

Stort set alle boder på stadion scorede således elitesmileys på det velkendte smiley-system som fødevarestyrelsen praktiserer. Blot et enkelt sted blev der gjort opmærksom på, at en gummiliste på et køleskab var blevet defekt.

En positiv nyhed, både for de mange frivillige klubmennesker som arbejder i og omkring boderne, og for de mange tilskuere på stadion, som altså trygt kan købes deres pølser, øl og sodavand i boderne.