15.09.2014, 08:56 | Af: Administrator

Kirk til EM-kval

Når Danmark sidst på måneden skal forsøge at spille sig videre fra første kvalifikationsrunde til EM, bliver det med en enkelt FCM’er i truppen. Midtbanemanden Nikolaj Kirk er udtaget.

Det er efterhånden et par år siden, at det danske U17-hold oplevede stor succes ved U17 EM-slutrunden i Serbien i 2011. Dengang var det blandt andet med de daværende FC Midtjylland-spillere Viktor Fischer og Lasse Vigen Christensen, samt FC Midtjyllands Oliver Korch i en nøglerolle, da de imponerede med flotte mål, elegante driblinger og store redninger.

Sidst i september starter vejen så til et nyt EM-eventyr for U17-landsholdet. Denne gang får FC Midtjyllands Nikolaj Kirk mulighed for at gøre sig bemærket. Han er nemlig en del af U17-landstræner Jan Michaelsens 18-mands trup, som skal kæmpe for de rød/hvide farver i den første kvalifikationsrunde.

Holdet skal spille i alt tre kampe, idet Andorra, Rumænien og Tjekkiet venter i puljen. De to bedste i gruppen går videre til den afgørende kvalifikationsrunde.

Nikolaj Kirk står foreløbigt noteret for 11 U-landskampe.