24.09.2014, 13:59 | Af: Administrator

Lauridsen gæst i 4:4:2

Jesper Lauridsen er torsdag aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, hvor de kigger frem mod søndagens hjemmekamp mod FC Vestsjælland.

Torsdag aften ruller fodboldmagasinet 4:4:2 igen over skærmen på TV Midt-Vest, og denne gang bliver det med Jesper Lauridsen som gæst i studiet. Han får selskab af Silkeborgs sportschef Peder Knudsen og AaBs Thomas Augustinussen.

Panelet skal blandt andet diskutere fænomenet, når et hold går i opløsning. Hvad er det, der sker, når et hold nedsmelter, som AaB gjorde i Rumænien, og Manchester United gjorde i søndags.

SE OGSÅ: Fik du set sidste uges udgave af 442 med Jakob Haugaard >>

Derudover skal vi høre, om nogle af fodboldens aktører vil savne Vejle Boldklub, hvis de forsvinder ned i Jyllandsserien. Jyllands-Posten har valgt at køre tema om VB hver dag i en hel uge. Er det blot gamle fodboldromantikere, der vil savne VB?

Og så kigger panelet også frem mod weekendens superligarunde, hvor FC Midtjylland søndag klokken 14.00 tager imod FC Vestsjælland.

Som altid kan seerne stille spørgsmål til gæsterne. Allerede nu kan du skrive dit spørgsmål til fodbold@tvmidtvest.dk og dermed komme med dit indspark til fodbolddebatten. Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.25 og 23.05. Du kan også finde programmet på net tv.