12.09.2014, 23:48 | Af: Administrator

Ny FCM-svensker: Aldrig oplevet en sådan opbakning

Kristoffer Olsson blev tilsunget fornemt efter sin FCM-debut og sender fansene en stor tak.

For nylig lejede FC Midtjylland svenske Kristoffer Olsson i Arsenal. Ved stillingen 2:2 i fredagskampen mod OB fik han så sin midtjyske debut, da trænerteamet satte ham i aktion i jagten på en sen afgørelse.

Efter opgøret blev han tilsunget af en stor og vedholdende flok supportere, der længe efter slutfløjt stod og hyldede deres helte oven på 3:2-sejren.

- Jeg har fået en fantastisk modtagelse af spillerne og trænerne og nu også af fansene. Det virker rigtig godt her, fortæller den 19-årige offensivspiller, der ikke har oplevet lignende opbakning fra lægterne.

- Jeg har aldrig oplevet sådan noget her. Det har før været godt, når vi har spillet med Sverige (Olsson er fast inventar på det svenske U21-landshold, red.), men dette har jeg aldrig oplevet før, og jeg kan kun give fansene en stor tak, siger svenskeren, der kom ind i det 78. minut.

- Jeg skulle forsøge at skabe lidt og være kreativ. Det var skønt, at vi fik målet i sidste minut, slutter Olsson.

Se Kristoffer Olssons flotte velkomst på FCM TV [klik her]