03.09.2014, 09:04 | Af: Administrator

Onuachu ude mod OB

Paul Onuachu fik et gult kort i sejren over Esbjerg fB, og det koster angriberen en karantænedag mod OB.

I søndagens kamp mod Esbjerg var unge Paul Onuachu for første gang at finde i FC Midtjyllands startopstilling. Og selv om den talentfulde angriber ikke kom på måltavlen, så fik han leveret et positivt indtryk til hjemmepublikummet.

Tilskuerne kommer dog ikke til at nyde den høje angribers færdigheder i den næste hjemmekamp, som er mod OB om halvanden uge. For da Onuachu i det 63. minut modtog en advarslen, udløste det samtidig en karantænedag.

FC MIDTJYLLAND - OB FREDAG D. 12/9 KL. 18.30 - KØB BILLETTER HER >>

Superligaen ligger stille i weekenden på grund af landskampen, så derfor skal ulvene første i kamp fredag den 12. september klokken 18.30, hvor OB kommer på besøg.