09.09.2014, 19:09 | Af: Administrator

OPDATERET: Olsson-hattrick i svensk U21-drama

FCM-lejesvenden sendte med et hattrick Sverige på førstepladsen og videre i play-off'en til EM. Se målene her.

Kristoffer Olsson vil med garanti sent glemme aftenens opgør mod Tyrkiet. For da FCM-lejesvenden med 20 minutter igen havde banket et hattrick ind, lignede det samtidig, at han havde sendt de svenske talenter godt på vej mod førstepladsen i gruppe syv og dermed videre til playoff-kampene.

Men i kampens sidste seks minutter blev det hele vendt på hovedet. For en svensk 3-1-føring blev udlignet på tre minutter, og dermed var Sverige lige pludselig ude. Men med en scoring to minutter inde i overtiden kom den svenske forløsning.

LÆS OGSÅ: FCM henter midtbanetalent i Arsenal

Kristoffer Olssen begyndte på den svenske venstrekant og sendte sin første scoring i kassen efter 34 minutter og udlignede den tyrkiske føring. Med knap en time igen bragte 19-årige Olsson så vores svenske naboer i front, inden han med små tyve minutter igen øgede føring.

Nu går turen for midtbanetalentet forbi London, inden han forventes at rammer Midtjylland torsdag. Dermed kan den målfarlige midtbanespiller komme i spil til fredagens opgør mod OB. 

SE OLSSONS HATTRICK HER >>

Den svenske U21-landsholdsspiller er hentet til FC Midtjylland fra Arsenal på en lejeaftale frem til nytår. Olsson spillede i aften sin fjerde kamp for U21-landsholdet, mens han har optrådt 15 gange på U19-landsholdet og 19 gange på U17-landsholdet.