26.09.2014, 14:39 | Af: Administrator

Priske ser frem til gensyn med Riisvangen

Assistenttræner Brian Priske spillede halvandet år i Aarhus Fremad og ser frem til pokaludfordringen mod Danmarksserieklubben.

Dagens lodtrækning i DBU Pokalen sendte FC Midtjylland en tur til Aarhus, hvor holdet skal op mod Danmarksserieklubben Aarhus Fremad, der har hjemme på Riisvangen i det nordlige Aarhus.

Og det er en lodtrækning, som især assistenttræner Brian Priske ser frem. For den tidligere danske landsholdsspillers karriere tog nemlig for alvor fart i Aarhus Fremad, som han spillede for fra sommeren 1997 frem til vinteren 1998, hvor han blev solgt til AaB.

- Personligt er det altid sjovt at vende tilbage til en af de klubber, man har været i. Aarhus Fremad er en klub, der på mange måder var begyndelsen på min karriere. Det var der, jeg blev modnet i Superligaen, og jeg spillede fuld tid stort set hver gang, siger Brian Priske, der på halvandet år ramte 50 superligakampe for Fremad.

Men det handler ikke kun om nostalgi. For også sportsligt er det en god lodtrækning for ulvene.

- Sportsligt er det en fin lodtrækning. Det er en kamp, som vi bør dominere med den trup, vi har. Vi prioriterer pokalturneringen højt og går efter at nå så langt som overhovedet muligt, siger assistenttræneren.

DBU Pokalen har traditionelt været brugt til at give spilletid til nogle af klubbens talenter, og flere tidligere akademispillere har da også netop fået deres førsteholdsdebut i pokalen. Også i denne sæson forventer assistenten, at flere unge spillere får chancen.

Kampen mellem Aarhus Fremad, der er nedrykkere fra 2. division, og FC Midtjylland spilles på Riisvangen Stadion i Aarhus og er programsat til tirsdag den 28. oktober.

Foto: Kaj B. Kristensen - fo2oj1.dk