16.09.2014, 20:49 | Af: Administrator

Reserveholdet måtte nøjes med uafgjort

En uskøn fodboldkamp mod SønderjyskEs reserver endte med 1-1. FC Midtjylland-holdet havde utallige store muligheder men forsømte at sparke bolden i kassen. Paul Onuachu scorede igen for ulvene. 

Tirsdag eftermiddag var det igen tid til reserveholdsfodbold, da SønderjyskeE kiggede forbi bane 3 i Ikast. Udeholdet stillede op med flere kendte navne, så det var et stærkt sønderjysk mandskab der kom på besøg.

Første halvleg var en uskøn affære med mange fejlafleveringer og for få offensive løb fra hjemmeholdet.

SønderjyskE bragte sig hurtigt foran, efter et Midtjylland-boldtab på midten af banen. Udeholdet slog kontra, og til sidst endte bolden hos Jeppe Simonsen som scorede til 0-1.

Resten af halvlegen bar præg af, at FC Midtjylland-holdet ikke kunne dirke SønderjyskE defensiven op. For lidt bevægelse gjorde derfor, at de store chancer udeblev i de første 45 minutter.

Anden halvleg var langt bedre fra hjemmeholdets side. Ulvene kom ud med stor energi, og boldomgangen var langt bedre trods en svær bane. Det lykkedes dog ikke holdet at få puttet kuglen det sidste stykke ind over stregen.
Som halvlegen skred frem, blev FC Midtjylland mere og mere kontrollerede omkring SønderjyskE-feltet. I de sidste 25 minutter af kampen, skabte hjemmeholdet 5-6 gigantchancer, som burde være omsat til scoringer af flere omgange. Ind ville bolden dog ikke, og det lignede derfor længe en udesejr på 1-0.

Men bedst som man troede at ulvene skulle gå pointløse fra banen, dukkede Paul Onuachu op på Alexander Munksgaards flotte aflevering. Han tog den bolden med brystet og sparkede flot bolden i kassen til resultatet 1-1.  

Det lykkedes hjemmeholdet at skabe endnu en kæmpechance i de døende sekunder, men ind kom bolden ikke, og kampen sluttede derfor 1-1.

Efter kampen var A+træner Lars Friis ærgerlig over kampens resultat.

- Det er en kamp, som vi skal vinde. Selvom spillet ikke flyder, så skaber vi altså 6-7 100 procents chancer, som vi skal score på. Omvendt må jeg også sige, at spillet ikke flød i dag. Det var en svær bane vi spillede på, og fordi vi ikke lavede nok regressive løb mod deres bagkæde, så blev det alt for let for dem at forsvare, siger Lars Friis.

Cheftræneren var fint tilfreds med arbejdsindsatsen i kampen. Han mener dog ikke, at holdet arbejdede godt nok sammen i perioder af kampen.

- Vi løber mange meter, og vi forsøger at presse dem. I for mange tilfælde presser vi dog ikke samtidig, og derfor får de spillet sig ud af vores pres. Det bliver dog langt bedre i anden halvleg, hvor det helt klart er os som skaber kampen, siger Friis, som også ærgrer sig over, at holdet skulle ud og jagte SønderjyskEs føring.

- Vi gør det svært for os selv, fordi vi kommer bagud igen. Det gør, at kampen bliver spillet mere på deres præmisser, fordi vi hele tiden skal jagte en scoring. Vi vil rigtig gerne tilbage på vindersporet næste gang, slutter Friis.

Reserveholdet har nu syv point for fire kampe i puljen.

Kampfakta:

FC Midtjylland reserve – SønderjyskE reserve 1-1

9’   0-1 Jeppe Simonsen
87’ 1-1 Paul Onuachu

FCM start-11:

Lasse Heinze, Rasmus Nissen (25’ Alexander Munksgaard), Erik Sviatchenko, Rasmus Lauritsen, Frederik Møller, Oluwafemi Ajilore(45’ Mads Døhr Thychosen), Kristoffer Olsson, Jens Stage (70’ Simon Sterring), Musefiu Ashiru, Mikkel Duelund, Paul Onuachu.