15.09.2014, 10:54 | Af: Administrator

Reserverne mod SønderjyskE: Olsson med for FCM

Reserveligaholdet skal tirsdag forsøge at følge op på den flotte superligasejr over OB. Fredagens debutant Kristoffer Olsson er at finde i FCM-truppen. 

Fem superligasejre på stribe er de kolde facts for FC Midtjyllands superligahold. Den flotte periode skyldes blandt andet en stor bredde i truppen, hvor mange spillere byder sig til på holdet. Det hjælpes på vej af en række gode præstationer på reserveligaholdet.

Samtidig har klubbens U19-hold maksimumpoint i U19-ligaen, blandt andet fordi mange af spillerne bliver matchet på reserveliganiveau i ugens løb.

Tirsdag skal reserveholdet så i aktion igen, når SønderjyskE's ditto kigger forbi. Truppen trænede op mod kampen samlet, og det er generelt et godt mix af rutinerede kræfter og unge talenter der spiller kampen tirsdag.

Lejespilleren fra Arsenal Kristoffer Olsson er med i truppen, hvor han for første gang skal starte inde i en kamp for FC Midtjylland. Spilleren fik debut i fredagens sejr over OB.

Der er kick-off 15.00 på bane 3 i Ikast.

Truppen mod SønderjyskE
Lasse Heinze, Frederik Møller, Erik Sviatchenko, Rasmus Lauritsen, Rasmus Nissen, Oluwafemi Ajilore, Jens Stage (prøvespiller), Kristoffer Olsson, Mikkel Duelund, Musefiu Ashiru, Paul Onuachu, Marco Priis Jørgensen, Alexander Munksgaard, Mads Døhr Thychosen, Simon Sterring, Alexander Nicolajsen, Michael(Nigeria)