01.09.2014, 16:18 | Af: Administrator

Reserverne sejrede også

FCM II leverede en helstøbt præstation, da de mandag eftermiddag tog en klar sejr i Esbjerg

FCM II stillede op til kampen med et hold der overvejende bestod af spillere fra U19-holdet, således var der kun fire spillere fra førsteholdet i startopstillingen (Heinze, Sviatchenko, Møller og Musefiu).

Det gav et erfaringsmæssigt efterslæb i forhold til hjemmeholdet, der kunne mønstre en startopstilling med ene spillere fra Superliga-truppen.

Rutine er dog kun et enkelt parameter i en kamp, og med en god blanding af arbejdsvilje og individuelle præstationer, lykkedes det FCM II at hente den anden sejr i lige så mange forsøg i Reserveligaens pulje 2.

Sejren blev grundlagt på en stærk første halvleg, hvor Ulvene bragte sig foran 3-0. Først ved formstærke Frederik Møller, der fulgte op på søndagens superliga-assist med en scoring, og siden på to mål af David, der også kom på tavlen for U19-holdet i weekenden.

Sejren blev cementeret midtvejs i anden halvleg med Musefius scoring til 4-0. Banen på Esbjerg Atletikstadion indbød ikke til poleret spil, men det hæmmede ikke ulvene, der spillede klogt og var giftige i omstillingsspillet - tre af de fire scoringer faldt på den konto.

A+ træner Lars Friis lagde efter kampen ikke skjul på, at han var begejstret over det unge holds præstation:

- Det er nok den bedste kamp, jeg har set os spille i reserveligaen. De fire rutinerede spillere tog ansvar, vi lukkede godt af, og vores offensive folk sprudlede i første halvleg. Vi har kun ros til overs for spillerne i dag.

- Esbjerg kommer også til chancer, og generelt var det sådan, at når vi ikke gjorde tingene til punkt og prikke, så blev de farlige - og det var jo en god lektie, fortalte FCM-træneren.

Esbjerg får mulighed for revanche allerede om en uge. Programlægningen i reserveligaen betyder, at de to hold møder hinanden igen den kommende mandag, 8/9 kl. 15.00. Denne gang spilles kampen på Wunderelf Arena i Ikast.
 

Esbjerg fB II - FC Midtjylland II 0-4 (0-3)
14' 0-1 Frederik Møller
21' 0-2 David Akintola
34' 0-3 David Akintola
70' 0-4 Musefiu Ashiru

Opstilling FCM: Lasse Heinze - Frederik Møller, Rasmus Lauritsen, Erik Sviatchenko, Alexander Munksgaard - Gloire Rutikanga (75' Rasmus Nissen), Michael (46' Mikkel Frankoch), Mikkel Duelund - David Akintola (77' Sigurd Schøndorf), Musefiu Ashiru, Simon Sterring

Opstilling EfB: Jonas Jensen - Jeppe Brinch (46' Jonas G. Hansen), Jens Berthel Askou, Daniel Stenderup, Jerry Lucena (65' Marco Lund) - Jesper Rasmussen, Martin Bergvold, Casper Nielsen, Emil Lyng (76' Mikkel Maigaard) - Mick van Buren, Lasse Rise (41' Søren Andreasen)

Læs også referat fra kampen på EfB's hjemmeside her.