12.09.2014, 20:22 | Af: Administrator

Sly: Var rolig på straffet

Sylvester Igboun følte intet pres, da han kunne afgøre fredagskampen til midtjysk fordel.

FC Midtjylland hentede en dramatisk Superliga-sejr i dyb, dyb overtid, da Sylvester Igboun omsatte et forsøg fra 11 meter til tre midtjyske point.

Nigerianeren havde allerede nettet til 1-0 og 2-1. Muligheden for at lave hattrick til 3-2 og tre midtjyske point ville lægge pres på de fleste skytter, men den stærke offensivspiller følte sig ganske behersket i situationen.

- Jeg er vant til det. Hvis jeg får muligheden for at sparke, så sparker jeg. Hvis jeg så scorer, så scorer jeg, og hvis ikke, så er det jo sådan, det er. Jeg var rolig i dag. Jeg vidste, hvilken side han ville gå til, for jeg har set deres seneste straffespark imod, lyder det fra Sylvester Igboun.

Se hele interviewet med ’Sly’ på FCM TV [klik her].