24.09.2014, 11:25 | Af: Administrator

Spilforslag: Flot hjemmebanestatisik fortsætter

Søndag eftermiddag er FC Midtjylland igen på hjemmebane, og det har hidtid i sæsonen resulteret i fire sejre. SpilXperten.com tror på den femte mod FC Vestsjælland.

FC Midtjylland har været urørlige på hjemmebane indtil nu, og det er svært at se, hvordan FC Vestsjælland skal ændre på den statistik. FC Vestsjælland har nemlig haft store problemer på udebane i denne sæson, hvor man fortsat jagter sæsonens første point.

Glen Riddersholm kan til dette opgør glæde sig over, at flere profiler er i spil efter længere skadespauser, og det ligner derfor en hjemmesejr til et flot odds.

Det lysner så småt på skadesfronten for FC Midtjylland, der ellers har været hårdt ramt. Både Morten 'Duncan' Rasmusen og Petter Andersson er nemlig på vej tilbage, og det er derfor ikke usandsynligt, at begge kan tage part i dette opgør.  For FC Vestsjælland sad anfører Henrik Madsen ude mod AaB, men hans status til dette opgør er endnu uvist.

Fire hjemmebanekampe har resulteret i fire klare sejre for FC Midtjylland i denne sæson. 3-1 mod Brøndby, 3-1 mod Randers, 2-0 mod Esbjerg og 3-2 mod OB. På hjemmebane har FC Midtjylland vist stor klasse, og selvom man i weekenden tabte 2-1 til FC Nordsjælland, bør FC Midtjylland-spillerne sprudle af selvtillid. Mod FC Nordsjælland kom Marcos Ureña frem til flere gode chancer, og han er blot endnu en tilføjelse til FC Midtjyllands stærke offensiv.

FC Vestsjælland fik en vigtig sejr mod AaB i seneste runde, og sjællænderne er derfor ude af nedrykningsstriden for en stund. Det ligner dog alligevel en hård kamp i bunden af Superligaen for FC Vestsjælland i denne sæson. Den defensive taktik fra sidste sæson er lagt lidt på hylden under Michael Hansen, men alligevel har tingene ikke fungeret på udebane. Nul point og en målscore på 3-10 er ikke prangende, og det kan blive et problem mod Superligaens bedste hjemmebanehold.

Meget tyder på en hjemmesejr til FC Midtjylland, som det også endte med sidste gang, de to hold mødtes. Her vandt FC Midtjylland med 3-1.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal til odds 1,60 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben
FC Midtjylland har på hjemmebane vundet begge halvleg i tre af fire kampe. Man er kommet blæsende fra start og har gennem samtlige 90 minutter lagt tryk på modstanderen. Det samme kan meget vel blive tilfældet mod FC Vestsjælland. En enkelt gang i denne sæson har FC Vestsjælland tabt begge halvlege i en udebanekamp, men modstanderne FC Vestsjælland, som har mødt, har ikke været ligeså hjemmestærke, som FC Midtjylland er. Unibet tilbyder odds 4,35 for, at FC Midtjylland vinder begge halvlege. Det virker som et velbetalt spil.

Spil Oddsbomben til odds 4,35 hos Unibet – SPIL HER >>

Kan du forudsige priser på råvarer, aktier og valuta?
Et nyt fænomen har ramt Danmark i form af binære optioner, som minder om handel med aktier, men som alligevel ikke helt er det. Det er nemmere at komme i gang med end almindelig aktiehandel, men der også punkter, du bør være opmærksom på. Kunne du tænke dig at læse mere om denne nye form for gambling, kan du klikke her.