11.09.2014, 11:52 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene fortsætter mod OB

Efter en landskamppause ruller Superligaen igen, og FC Midtjylland åbner den fredag aften mod OB. SpilXperten.com tror på midtjyske hjemmesejr mod fynboerne.

FC Midtjylland og OB er kommet fra start på to helt forskellige måder. FC Midtjylland topper fortjent Superligaen med fem sejre ud af seks mulige, mens OB ikke har fået tingene til at fungere med blot fem point.

På hjemmebane er FC Midtjylland historisk godt spillende - det bør OB få at mærke. Det ligner sæsonens fjerde hjemmebanesejr til FC Midtjylland. 

Et kig på de indbyrdes opgør afslører dog, at OB langt fra er nogen drømmemodstander for FC Midtjylland. Således har OB hentet syv point i de seneste tre indbyrdes opgør - seneste sejr til FC Midtjylland er helt tilbage til 6. maj 2013. 

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - OB FREDAG D. 12. SEP. KL. 18.30 - KØB BILLETTER HER

FC Midtjylland må fortsat undvære Kristian Bach Bak, Tim Janssen og Morten 'Duncan' Rasmussen, der alle sidder ude med skader, mens Paul Onuachu er i karantæne. FC Midtjylland vandt flot seneste opgør med 2-0 over Esbjerg. Forinden den kamp havde FC Midtjylland været i kamp mod Panathinaikos i midtugen, og 2-0-sejren var derfor yderst imponerende. FC Midtjylland bør i dette opgør have en klar fordel i det fysiske spil, og det er svært at se, hvordan OB skal kunne holde FC Midtjylland-offensiven i snor – selv med de skader og karantæner hos midtjyderne.

OB måtte i sidste runde undvære Rasmus Falck, og det vides endnu ikke, om han bliver klar til dette opgør. OB tabte 1-0 til FC København, og selvom OB havde fine chancer, blev man overmatchet af FC Københavns fysik. OB er derfor nede på jorden igen, selvom sæsonens første sejr ellers var kommet i hus mod Randers. I front kan Vladimir Dvalishvili få debut i startopstillingen, men georgieren er ikke i fulde omdrejninger endnu. OB har i de seneste kampe haft stort fokus på nærkampe, og det kan blive nødvendigt mod FC Midtjylland. 

FC Midtjylland skal have rigtig gode muligheder i dette opgør, og det bør udløse tre point til Superligaens øjeblikkelige tophold. 

SpilXperten.com anbefaler: 1-tal til odds 1,80 hos Unibet – SPIL HER >>

FC Midtjylland er tyndt besatte på angriberposten i dette opgør, da Duncan, Janssen og Onuachu sidder ude. Omvendt kan man i FC Midtjylland glæde sig over, at Marcos Ureña er klar til sin debut. Angriberen fra Costa Rica ligner derfor også bedste bud på en startplads i FC Midtjylland-angrebet. Ureña scorede under VM, og odds 3,10 på han scorer her, virker for højt. 

Oddsbomben: Ureña scorer til odds 3,10 hos Unibet – SPIL HER >>