08.09.2014, 13:43 | Af: Administrator

Studiefest på MCH Arena

Er du studerende og til bold? Så kom til FCM vs. OB for en 50’er og få en øl eller vand med oven i, når FC Midtjylland og fanklubben Black Wolves inviterer til studiefest og fredagsbar på MCH Arena.

Igen i år er der startet tusindvis af nye studerende i Midt- og Vestjylland i løbet af august og september. Det vil FC Midtjylland fejre, og derfor inviterer klubben i samarbejde med fanklubben til studiefest på MCH Arena fredag den 12. september, når ulvene på hjemmebane møder OB.

Her er der studiefest i Black Wolves Loungen fra klokken 16:00, hvor der sælges øl til en 10’er og Crazy Daisys DJs sørger for, at alle kommer i den rette feststemning inden kickoff. Alle med et gyldigt studiekort eller medlemskab af Black Wolves kan komme med til forfesten.

Alle studerende kan købe en billet til kampen plus en værdikupon til en øl/vand på MCH Arena for 50 kroner. Billetterne kan kun købes på selve dagen i Infohuset ved siden af Unibet Stemningstribunen mod forevisning af gyldigt studiekort. Billetterne gælder til Unibet Stemningstribunen.

Efter kampen fortsætter festen indtil midnat i Black Wolves, hvor der er åbent for alle. Her vil kampens spiller kigge forbi, hvorefter Crazy Daisys DJs igen indtager scenen.

STUDIEFEST PÅ MCH ARENA

Studerende kun 50,-
inkl. øl/vand

Studiefest i BW-loungen
Dørene åbner kl. 16:00
Øl 10 kr.
Crazy Daisys DJs

Afterparty i BW-Loungen efter kampen