23.09.2014, 19:50 | Af: Administrator

Talenterne holdt sig skarpe mod Vejle

Et U16-hold benyttede ligapausen til at sætte Vejle i stævne. To mål af Mads Carlson i 4-0 sejren.

Kamplægningen i U17 Ligaen har givet FCM U17 en tre ugers spillepause, og der var derfor blevet arrangeret en træningskamp med ligakollegaerne fra Vejle.

Truppen bestod af de yngste akademispillere (årgang 99) og spillere fra FCM U15 (årgang 00), og den sammenbragte flok gjorde især i første halvleg et godt indtryk, og det blev også til tre scoringer.

I anden halvleg var ulvene ikke helt omhyggelige nok med bolden, og der manglede den sidste kvalitet, når bolden nærmede sig Vejle-målet. Et enkelt mål blev det dog til, og dermed endte kampen 4-0.

Svend Graversen var efter kampen udmærket tilfreds med indsatsen:

- Mange af de nye spillere har hængt i med det yderste af neglene, når de  spiller i Ligaen, hvor de møder spiller fra årgang 98. I dag var det så deres tur til at være de erfarne, og det gav dem mulighed for at spille med større overskud, fortalte FCM-træneren.

Træningskampen bød desuden på en uofficiel debut til svenske Andreas Murbeck. Midterforsvareren støder ganske vist først til truppen i januar, men fik her lejlighed til at møde sine kommende holdkammerater, og kom endda på måltavlen.

Næste kamp for FCM U17 er ligaopgøret med HB Køge lørdag den 4/10, en kamp der spilles i Ikast.

FC Midtjylland U16 - Vejle BK U16 4-0 (3-0)
Målscorere: Mads Carlson (2), Andreas Murbeck, Mathias Nors