12.09.2014, 05:00 | Af: Administrator

Trofast samarbejdspartner fortsætter

Siden etableringen i 1999 har Handelsbanken være en del af FC Midtjylland. Det gode samarbejde fortsætter også i de kommende år.

Det er ikke kun på banen, at FC Midtjylland har præsteret flotte resultater efter sommerferien. Også uden for kridtstregerne er der blevet scoret nogle vigtige mål. Et af dem er en forlængelse af aftalen med Handelsbanken, som har været med siden etableringen i 1999.

- Vi opfatter FC Midtjylland som en god samarbejdspartner. Vi har haft et mangeårigt tæt og godt samarbejde, som rækker begge veje. Det er et samarbejde, vi er glade for, siger direktør i Handelsbanken Niels Viggo Malle.

Han lægger ikke skjul på, at samarbejdet med Superligaens øjeblikkelige tophold ikke er blevet mindre interessant efter det nye engelske ejerskab.

- Det er spændende med det nye FC Midtjylland, og der er nogle spændende perspektiver for klubben fremadrettet med det nye engelske ejerskab, som har store ambitioner både sportsligt og kommercielt, siger Niels Viggo Malle.

- Det bliver spændende at følge udviklingen. Vi betragter fortsat FC Midtjylland som områdets sportslige flagskib. Klubben er et samlingspunkt for hele området, siger direktøren og fortæller samtidig, at han er stolt over, at banken har været med i både op- og nedturene.

Også i FCM hilser man forlængelsen af aftalen med Handelsbanken velkommen.

- Selv om FC Midtjylland har fået et nyt ejerskab og en anden økonomisk platform, så er vi måske mere end nogensinde afhængige af stærke, lokale og regionale partnere, der tror på vores fremtidsplaner og har lyst til at være en aktiv del af klubben, siger FCM-direktør Hans Krabbe.

- Skal vi udvikle os som landsdelens oplevelsesmæssige fyrtårn, så er det nødvendigt at styrke det forretningsmæssige grundlag under FC Midtjylland, og det skal gøres via tætte samarbejder med en bred vifte af sponsorer. Her er Handelsbankens historiske engagement i FCM et stærkt signal og noget, vi værdsætter højt, siger direktøren.

Forlængelsen med Handelsbanken løber de næste to år og gør banken til Super Partner i FC Midtjylland.