20.09.2014, 15:42 | Af: Administrator

Truppen mod FC Nordsjælland

En enkelt ændring i truppen op til kampen mod FC Nordsjælland søndag aften. Petter Anderson er derfor heller ikke med i Farum, da han fortsat døjer med en rygskade.

Den sene søndagskamp er i ottende Superligarunde FC Nordsjælland mod FC Midtjylland. De to formstærke mandskaber mødes på det omdiskuterede kunstgræs på Farum Park.

Midtjylland-mandskabet er startet sæsonen som lyn og torden, hvor holdet har hentet seks sejre i syv kampe. Cheftræneren forventer dog fortsat et sultent mandskab til udekampen i Farum.

- Jeg forventer et stærkt og udtryksfyldt FCM-hold i morgen. Nordsjælland er et formstærkt mandskab, og de har i den grad været kontinuerlige i denne sæson. Men vi har forberedt os optimalt på kampen, og vi skal ud og vise den sult der skal til, for at få de tre point som vi går efter, fortæller Riddersholm.

Han har respekt for FCN-holdet, og roser holdets stærke spillermateriale.

- De har en både stærk og bred trup. Samtidig er deres start-11 rigtig god. Mange af deres spillere har stor erfaren, blandt andet ved at vinde det danske mesterskab, så det overrasker mig ikke, at de er startet så stærkt, siger cheftræneren, og fortæller hvilke områder han blandt ser som FC Nordsjællands styrker.

- De har virkelig meget fart i holdet. Deres genpres er også rigtig godt, og deres hurtige spillere gør, at de kan være meget farlige på omstillinger. Vi ser dog gode muligheder for at gøre ondt på dem, slutter Riddersholm.

Truppen til kampen i Farum er tæt på identisk med den trup som slog OB 3-2 i fredags. Petter Andersson døjer fortsat en smule med en rygskade, men svenskeren er dog på vej tilbage. Derudover erstatter Paul Onuachu som er tilbagevendt fra karantæne Musefiu Ashiru.

Truppen:

1. Lasse Heinze

3. Tim Sparv

6. Jim Larsen

7. Jakob Poulsen

11. Marcos Ureña

14. Jakob Haugaard

15. Jesper Lauridsen

17. Kristoffer Olsson

18. Erik Sviatchenko

19. Marco Larsen

26. Patrick Banggaard

27. Pione Sisto

28. André Rømer

33. Paul Onuachu

35. Frederik Møller

36. Rilwan Hassan

43. Izunna Uzochukwu

44. Sylvester Igboun