27.09.2014, 11:27 | Af: Administrator

Truppen mod FC Vestsjælland

Muligt comeback til Morten 'Duncan' Rasmussen og Petter Andersson i morgendagens opgør mod FC Vestsjælland.

Der er gode nyheder til de midt- og vestjyske fodboldfans. For et par savnede navne er nemlig tilbage i den trup, som trænerteamet har udtaget til søndagens tidlige opgør mod FC Vestsjælland.

Således er både Petter Andersson og Morten 'Duncan' Rasmussen tilbage i truppen. Også Francis Dickoh er ny mand i den midtjyske trup. De tre spillere afløser Jim Larsen, som blev skadet i opgøret mod FC Nordsjælland, Kristoffer Olsson og Frederik Møller.

Efter nederlaget i Nordsjælland for en uge siden skal de midtjyske ulve tilbage på sejrssporet, og intet sted er bedre at komme det end hjemme på MCH Arena. Her har holdet nemlig gjort rent bord hidtil i sæsonen med fire sejre og en målscorer på 11-4.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 28. SEP. KL. 14.00 - KØB BILLETTER HER

- Vi forventer at se et topmotiveret FC Midtjylland-mandskab slå hårdt tilbage efter nederlaget i søndags. Vi skal hurtigst muligt tilbage på sejrssporet igen, og på hjemmebane mod en dygtig og kompakt modstander som FC Vestsjælland ved vi, at vi skal levere en god indsats, for at det lykkes, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Samtidig håber vi, at vi kan opnå den atmosfære, vi nød stor gavn af i den seneste hjemmekamp mod OB. Vi håber virkelig, at folk stimler sammen og leverer samme opbakning, for det vil være en vigtig hjælp for os, forklarer Riddersholm.

Anfører Kristian Bach Bak er endnu ikke helt klar efter sin ledbåndsskade i knæet. Han må derfor tage plads på tribunen sammen med skadede Eyjolfur Hedinsson og Tim Janssen.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 14.00.

Truppen mod FC Vestsjælland
1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun